Garage Wieman Mercedes specialist

Onze werkplaats

Garage Wieman, met een rijke traditie en een schat aan ervaring als het gaat om het onderhoud en de restauratie van Mercedes klassiekers. Als liefhebber van oldtimers voelt u zich bij Wieman meteen thuis en wij praten graag met u over de rijke historie van dit befaamde Duitse automerk.

Wieman is een garage waar de ervaring en kennis van vader op zoon is doorgegeven en waar alle monteurs specialisten zijn in dit bijzondere automerk. Wij bezitten een over een grote kennis van oude modellen en zo weten we altijd de juiste onderdelen bij de juiste Mercedes te vinden. Maar Wieman is ook een allround garagebedrijf met een uitstekende reputatie in het onderhoud van nieuwere modellen Mercedes, zo bezitten we apparatuur en computers voor het behandelen en repareren van de nieuwste Mercedes modellen.

Onze naam en faam berust ten dele op de passie van Cock Wieman, die jarenlang met zijn befaamde Mercedes 300SEL 6.3 de circuits van Zandvoort en de Nürburgring onveilig maakte. Die zelfde passie vindt u terug in onze garage, waar de koele precisie van de monteurs gepaard gaat aan de liefde voor mooie klassieke auto's. En vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service.

Wilt u een verwaarloosde Mercedes weer in zijn oude en originele glorie laten herstellen, dan kunnen wij u vooraf een gedetailleerde prijsopgave geven. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u niet voor plotselinge uitgaven te staan. Ook over de kosten van onderdelen en het onderhoud geven wij u graag advies.