Garage Wieman Mercedes specialist

Mercedes revisie

Revisie van een Mercedes motor, zeker als het gaat om een van de klassieke modellen, is iets wat u maar het beste aan specialisten kunt overlaten. Bij Garage Wieman in Amsterdam hebben we ruim 40 jaar ervaring met revisie van alle typen Mercedes motoren. We zijn dan ook in staat om praktisch alle motoren met succes te reviseren.

Revisie van uw Mercedes motorblok is een goede keus als de belangrijkste onderdelen van de motor nog goed werken. Wij demonteren de motor en kijken deze geheel na. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het reviseren en afvlakken van cilinderkoppen, het opboren van cilinders, het monteren van nieuwe zuigers en lagers etc.

Wij kunnen u van dienst zijn met: achteras revisies klassiekers, stuurhuis revisie klassieke modellen en youngtimers, versnellingsbak handgeschakeld reviseren, automatische versnellingsbak revisie, stuurpomp oldtimers en youngtimers.

Een andere optie is een ruilmotor. Zijn belangrijke onderdelen zoals bijvoorbeeld de dynamo en/of de startmotor van uw Mercedes ook defect, dan kan het beter zijn om de motor geheel te vervangen. U krijgt dan een ruilmotor die feitelijk van dezelfde kwaliteit is als een geheel nieuwe motor, maar een stuk voordeliger.